Welkom bij Papermint design studio. Papermint design studio is ontstaan, nadat ik bij diverse bedrijven als communicatie adviseur heb gewerkt, voor mijzelf ben begonnen. Ik zat altijd aan de andere kant van de tekentafel en het leek mij erg leuk om communicatie, concept en design te combineren in mijn eigen bedrijf.

CV
Na mijn studie HEAO Communicatie heb ik mijn kennis aangevuld met Nima Marketing B en Artemis styling academie. Ik heb gewerkt bij een aantal lokale Rabobanken. Bij Rabobank Nederland heb ik kunnen kijken in de keuken van Corporate en Visual Identity. Bij de Evangelische Omroep ben ik betrokken geweest bij de vernieuwing van de huisstijl en bij Forbo Flooring systems was ik verantwoordelijk voor de positionering van Novilon en Marmoleum in de consumentenmarkt. Dit o.a. door middel van beurspresentaties, product introducties, winkelpresentaties en het bedenken en ontwikkelen van concepten, zoals Marmoleum Magazine, en Inspiration Zone; een 3D inspiratie platform van diverse A-merken op De VTWonen design beurs. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik een ontwerp benader vanuit merkidentiteit en persoonlijkheid. Het verhaal achter een bedrijf door vertaald in woord en beeld.

Ben jij startend ondernemer? Of ben je al even op weg en toe aan een frisse uitstraling, passend bij deze tijd en jouw verhaal? Ik kan je helpen op het gebied van communicatie conceptvorming en ontwerp. Kijk eens wat dat voor jou betekend.

Communicatie
Communicatie in de meeste brede zin van het woord. Heb jij hulp nodig in het vertellen van jouw verhaal. In het neerzetten van een communicatieplan waarmee je duidelijke keuzes maakt in presentatie en communicatie aan jou doelgroep? Vaak gaat een duidelijk communicatieconcept samen met een visueel concept.

Concept
Als jij een duidelijk communicatieconcept hebt in woord, is dat ook goed te vertalen naar beeld. Jouw logo en huisstijl brengen jouw bedrijf onder de aandacht bij het publiek dat jij wilt aanspreken.

Design
Heb jij hulp nodig bij het ontwerpen van een flyer, stationary lijn, magazine, website, 3d winkel - of beurspresentatie. Noem maar op. Laten we dan samen eens kijken hoe ik een mooie lijn neer kan zetten voor jou bedrijf!


Drukwerk
Ik werk samen met diverse partijen voor drukwerk. Samen met een sterk communicatie concept, kan ik je ook meenemen in de wereld van mogelijkheden op het gebied van bijzonder papier en exclusief drukwerk. Voor Paper & Goud, mijn eigen label, maak ik bijvoorbeeld gebruik van bijzonder papier en ambachtelijke druktechnieken, zoals foliedruk en letterpress.