Welkom op mijn portfolio pagina. Hier vind je een greep uit de opdrachten waar ik de afgelopen periode aan heb gewerkt.

In mijn portfolio zie je verschillend werk. Met name huisstijl- en logo ontwerpen, waarin ik een unieke stijl neerzet voor een bedrijf.

Elke opdracht start ik met samen doornemen wat jij wilt communiceren en wat je wilt uitstralen en dat gebruik ik als uitgangspunt voor het neerzetten van een unieke lijn voor jouw bedrijf.

Misschien heb je er nog helemaal geen beeld bij en zoek je juist iemand die je kan helpen bij de vertaling van woord naar beeld. Dan ben je mij mij ook aan het juiste adres.

Ik vertaal daarnaast jouw huisstijl naar een uniek reclame- of 3D concept. Het is mooi als jouw grafische uitingen passen bij de ruimte waar jij jouw klanten ontvangt.

Verder heb ik een passie voor bijzonder drukwerk. Ik heb contact met diverse leveranciers, waardoor we voor jouw merk exclusief en bijzonder drukwerk kunnen maken. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid om een eigen notebook/ journal of receptenboek uit te brengen, zoals Common Heroes!

Neem ook eens een kijkje op de pagina personal branding coach Het neerzetten van een compleet merkverhaal is een proces, waarin we gedurende een bepaalde periode in jouw merk duiken, zodat we de meest optimale merkbeleving neer kunnen zetten voor jouw klanten.