Standaard pakket of Maatwerk


Welke aanpak past bij jou?


Je kunt kiezen voor een standaard pakket of een op maat pakket. Binnen het op maat pakket, de merk expeditie, gaan we gedurende een jaar lang werken aan jou merkuitstraling. We starten met een communicatieplan en plannen zodanig, zodat jouw doelstelling binnen 1 jaar gehaald is. Als je zelf al een communicatie opzet hebt inclusief teksten, kun je ook kiezen uit onderstaande standaard pakketten. Deze zijn ook achteraf nog uit te breiden met losse items. Daarvoor maken we dan een offerte op maat.


Een van mijn belangrijkste waarden is dat ik pas tevreden ben, als jij dat ook bent! Wij gaan samen op zoek naar jouw unieke uitstraling, waar jij voor 100% achter staat. Dit is automatisch onderdeel van alle pakketten en diensten die ik aanbied.

Standaard


De Pakketten

Maatwerk!


De Merk Expeditie


Jouw bedrijf is volop in ontwikkeling. Je barst van de nieuwe ideeën, maar hebt, doordat het zo lekker loopt, geen tijd om er vorm aan te geven. Je hebt zelf een website gebouwd, of bent hiermee begonnen. Maar het kost veel tijd en voelt niet compleet. Je bent wat aan het stoeien met de tekst, en het verhaal komt nog niet zo goed uit de verf. Je hebt eigenlijk iemand nodig die dit werk voor jou uit handen neemt, zodat jij bezig kunt zijn met wat je leuk vind. Af en toe input leveren is prima, maar fijn als iemand mij begrijpt en de uitstraling van mijn bedrijf naar een hoger niveau brengt!