LATEN WE KENNISMAKEN

Welkom op mijn website!

Ik ben Tabitha Prins, communicatie adviseur, grafisch vormgever en liefhebber van unieke merken en ambachtelijke producten.

Na mijn studie HEAO Communicatie heb ik mijn kennis aangevuld met Nima Marketing B en Artemis styling academie. Ik heb voor een aantal grote bedrijven gewerkt aan Merkpositionering, Corporate Identity en Visual Identity. Mijn mooiste ervaring was het samenwerken met verschillende A-merken in de interieurbranche, zoals Eijffinger, Luxaflex, Flexa tijdens de VT wonen design beurs. Ook het in de markt zetten van de merken Marmoleum en Novilon en het ontwikkelen van het inspiratie magazine; Marmoleum magazine. 

Deze combinatie zorgt ervoor dat ik een ontwerp benader vanuit merkidentiteit en persoonlijkheid. Mijn specialiteit is om het verhaal achter een bedrijf door te vertalen naar unieke huisstijl, passende concepten en communicatiemiddelen die een blijvende indruk achterlaten bij jouw klanten.

Mijn bedrijf

Papermint design studio is ontstaan, nadat ik bij diverse bedrijven als communicatie adviseur heb gewerkt.

Nadat ik bij diverse bedrijven als communicatie adviseur heb gewerkt, ben ik voor mijzelf begonnen. Ik zat altijd aan de andere kant van de tekentafel en het leek mij erg leuk om communicatie, concept en design te combineren om een sterke merkidentiteit met passende huisstijl neer te zetten voor diverse bedrijven.

 

 

Skills

Communicatie, concept, design

Wat betekent dit voor jou?

COMMUNICATIE in de meeste brede zin van het woord. Heb jij hulp nodig in het vertellen van jouw verhaal. In het neerzetten van een communicatieplan waarmee je duidelijke keuzes maakt in presentatie en communicatie aan jou doelgroep? Vaak gaat een duidelijk communicatieconcept samen met een visueel concept.

CONCEPT Als jij een duidelijk communicatieconcept hebt in woord, is dat ook goed te vertalen naar beeld. Jouw logo en huisstijl brengen jouw bedrijf onder de aandacht bij het publiek dat jij wilt aanspreken. Conceptontwikkeling is het doorvertalen van jouw corporate story in een unieke klantbeleving in de meest brede zin van het woord. 

DESIGN Wil jij jouw merkidentiteit doorvertalen naar een uniek logo & huisstijl? Of wil je jouw huisstijl laten terugkomen in al jouw communicatie-uitingen; drukwerk, magazine, website, 3d winkel – of beurspresentatie?

Laten we dan samen eens kijken hoe ik een mooie lijn neer kan zetten voor jou bedrijf!

DRUKWERK Ik werk samen met diverse partijen voor drukwerk. Samen met een sterk communicatie concept, kan ik je ook meenemen in de wereld van mogelijkheden op het gebied van bijzonder papier en exclusief drukwerk. Voor Paper & Goud, mijn eigen label, maak ik bijvoorbeeld gebruik van bijzonder papier en ambachtelijke druktechnieken, zoals foliedruk en letterpress.

FOTOGRAFIE is een belangrijk onderdeel van jouw merkbeleving. Samen met Inge Jong van Okergeel lifestyle fotografie, zetten we jouw merkverhaal om in een unieke fotolijn. Hiervoor maken we eerst een moodboard. Waarna we lokatie en styling regelen voor de product- en portret fotoshoot!