ondernemers van nu met

Een authentieke Merkuitstraling

Hier vindt je een greep uit alle mooie klanten waar ik mee mocht werken. Projecten waar ik trots op ben en die jou kunnen inspireren voor de mogelijkheden van  jouw eigen merkidentiteit. 

Voor alle designs volg je mij op Instagram!

  • Alle
  • Branding
  • ambachtelijk drukwerk
  • logo & huisstijl
  • webdesign

Mijn uitdaging

" We doen niet hetzelfde als de rest, we zorgen ervoor dat jouw Merk uitblinkt in de markt".

Mijn werkwijze

Mijn doel is jouw merkverhaal door te vertalen naar een authentieke merkidentiteit met een unieke klantbeleving! We doen niet hetzelfde als de rest, we maken jouw merk uniek!

In mijn portfolio zie je verschillend werk. 

Elke opdracht start ik met samen doornemen wat jij wilt communiceren en wat je wilt uitstralen en dat gebruik ik als uitgangspunt voor het neerzetten van een unieke lijn voor jouw bedrijf. Dit doen we op basis van drie stappen: strategy, identity, experience. 

Misschien heb je allemaal losse onderdelen en ben je de rode draad kwijt in de communicatie en visuele identiteit. Dan is het juist goed om terug te gaan naar je roots. Samen zetten we jouw authentieke verhaal op papier en vertalen we dit naar 1 unieke uitstraling voor jouw bedrijf. 

Ik heb een passie voor bijzonder drukwerk. Ik heb contact met diverse leveranciers, waardoor we voor jouw merk gebruik kunnen maken van exclusief en bijzonder drukwerk. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid om een eigen notebook/ journal of receptenboek uit te brengen, zoals Common Heroes!

Om te komen tot een authentieke merkidentiteit en een professionele uitstraling, heb ik een compleet aanbod ontwikkeld, genaamd De Merkexpeditie  Dit is een traject, waarin we gedurende een bepaalde periode in jouw merk duiken, zodat we de meest optimale merkbeleving neer kunnen zetten voor jouw klanten.