De Merkexpeditie

Samen creëren we in 4-6 maanden een AUTHENTIEKE merkbeleving rondom jouw business, zowel online als offline. Een beleving die een blijvende indruk achterlaat en een loyale klantenkring opbouwt. Dat doen we met liefde en oog voor detail.

VAN PRODUCTIDEE NAAR EEN MERK VOL BETEKENIS EN BELEVING

Een exclusief traject

De merkexpeditie is een maatwerk programma waarbij we samen gedurende 4-6 maanden werken aan jouw merkbeleving. We bekijken alles. We gaan van jouw plek in de markt naar strategie, merkidentiteit en merkbeleving. We ontwikkelen concepten die het hart van jouw merk weerspiegelen. Om zo een unieke klantbeleving neer te zetten, zowel online als offline. Een mooie website en exclusieve stationary lijn passend bij jouw verhaal is zeker onderdeel van dit traject.

De merkexpeditie is een exclusief traject, omdat er ruimte is voor maximaal 4 passievolle ondernemers per jaar.

Wil jij meegenomen willen worden in de wereld van merkbeleving? Wil je 1 op 1 kunnen sparren om te komen tot unieke ideeën en de uitwerking daarvan uitbesteden aan iemand met liefde voor ambacht en oog voor detail?

Neem dan contact met me op. Dan spreken we af om kennis te maken! 

iedere ondernemer is authentiek

" Ik ben ervan overtuigd dat jij als ondernemer een authentiek verhaal hebt. Dat jij iets nieuws te brengen hebt in de markt, waarmee jij het hart van jouw doelgroep kunt raken".

voor wie is dit traject en wat kan dit traject jou opleveren?

Voor ondernemers die een authentieke klantbeleving willen neerzetten!

Jij hebt een eigen verhaal of je wilt jou een eigen stijl ten opzichte van andere aanbieders in de markt ontdekken. Je doet dingen op jouw manier, maar je weet niet goed hoe je jouw verhaal kunt doorvertalen naar een unieke propositie, uitstraling en klantbeleving. Je wilt uitblinken in jouw vakgebied en je zoekt iemand die met jouw samen plannen bedenkt en op een creative manier jouw ideeën visualiseert en concrete communicatiemiddelen creëert om een unieke klantbeleving neer te zetten op elk gebied van jouw verkoop of dienstverlening.

Ik werk voor • Fotografen • Bloggers • (Financieel) Planners • Vermogensbeheerders • Personal Trainers • Creatieve ondernemers en Designers • Restaurants en eigenaren van bijzondere Boutique Hotels, – winkels en B&B’s in binnen- en buitenland • Aromatherapeuten • Kerken en Kerkelijke organisaties • Diverse (jeugd) hulpverlening.

Ik ben ervan overtuigd dat elke ondernemer een authentiek verhaal heeft waarmee je een unieke positionering kunt krijgen in jouw markt.  

Kijk voor inspiratie eens in mijn portfolio!

De werkwijze

Drie programma onderdelen

Deze stappen staan voor de drie belangrijkste ingrediënten die we samen doorlopen om te komen tot een unieke merkidentiteit. 

een sterk fundament

Strategy 6-8 WEKEN
 • COMMUNICATIEPLAN
 • CORPORATE STORY
 • SWOT
 • CUSTOMER JOURNEY

een unieke uitstraling

Identity 6-8 WEKEN
 • MOODBOARD MERKBELEVING
 • LOGO & HUISSTIJL
 • FOTOGRAFIE & STYLING
 • GRAFICS & ICONEN

Een optimale klantbeleving

Experience 6-8 WEKEN
 • WEBSITE & SOCIAL MEDIA
 • PRESENTATIE & VERPAKKING
 • (AMBACHTELIJK) DRUKWERK
 • TEKSTEN

ALL-In : complete merkstrategie & merkbeleving

Merkexpeditie

De merkexpeditie is een all in maatwerkprogramma van 4-6 maanden waarbij we op een gestructureerde manier werken aan jouw merkidentiteit & merkbeleving. We starten bij de strategie, vervolgens maken we een doorvertaling naar jouw visuele merkidentiteit om tot slot een authentieke merkbeleving te creëren, waarmee jij met jouw merk en aanbod een unieke positionering krijgt. Bij grotere projecten en merkstrategieën, waar professionals op diverse vakgebieden ingezet moeten worden, zal ik dit proces bewaken en zorgen dat het merkverhaal en de uitstraling consistent wordt doorgevoerd.. 

Alle onderdelen maken deel uit van dit traject! 

*Full service

Een Professionele Website met unieke klantbeleving!

*FULL SERVICE WEBDESIGN à 59,95 / mnd
het eerste jaar inbegrepen bij de merkexpeditie!

Als wij jouw unieke merkidentiteit hebben bepaald, en jouw website staat, wil je natuurlijk dat deze snel loopt en dat als er zich problemen voordoen dat deze direct voor jou opgelost worden. Je wilt alleen bezig zijn met datgene wat jou energie geeft. 

Bij ‘de Merkexpeditie’ is het pakket full service website het eerste jaar inbegrepen. We blijven het eerste jaar dus alles samen monitoren. Dat geeft jou de rust om je lekker te focussen op jouw core business!

* domeinnaam • snelle hosting • email • updates & onderhoud wordpress, themes en plugins • kleine aanpassingen design & teksten • troubleshooting

frequently asked questions

Vraag een kennismakingsgesprek aan. We bespreken de mogelijkheden die ik zie voor jouw bedrijf. Als we een goede match zijn, starten we met het meer gedetailleerd doorspreken van jouw bedrijf. Dit doen we op lokatie. Naar aanleiding van dit gesprek stuur ik je een startdocument waarin jij vragen kunt beantwoorden die mij helpen om een uniek verhaal rondom jouw bedrijf te bouwen. 

Het traject is speciaal voor ondernemers die een speciale passie hebben voor hun vakgebied. Belangrijk is dat jij jezelf wilt onderscheiden van de rest. Dit traject gaat immers over het neerzetten van een uniek verhaal dat jouw onderscheidend maakt in jouw markt.

De verwachting is dat het hele traject 4-6 maanden in beslag neemt. Eerst zetten we het fundament goed neer en vervolgens gaan we een specifieke stijl neerzetten voor jou bedrijf. Ook het ontwikkelen van communicatiemateriaal en website neemt zo’n 8 weken in beslag. Dit is inclusief correctierondes en tussentijdse besprekingen. 

Vooral input en feedback geven! Alle informatie die je hebt is belangrijk. Gedurende het proces kijken we wat voor ons allebei het beste werkt. De ene ondernemer houdt ervan om alles telefonisch door te spreken en de ander vind het fijn om dingen op de mail te zetten of een fysieke afspraak te maken.

In de eerste fase ligt het accent vooral op de verhaallijn en tekst. Ik vraag jou tussentijds om te controleren of de verhaallijn klopt en mij hier feedback op te geven. In de tweede fase ligt het accent meer op design. Ik vraag jou feedback te geven op de vertaling van het verhaal naar een passend design. In de derde fase ligt het accent vooral op het ontwikkelen van communicatiematerialen. Deze moeten kloppend zijn bij jouw merkidentiteit. We houden nauw contact om te bekijken of dit ook overeenkomt met jouw gevoel. 

change is possible.

I realized I was making the equivalent of minimum age and I knew something had to change.

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vivamus non erat in ipsum viverra tempus. Sed ac odio sit amet quam rhoncus euismod. Duis congue laoreet augue, vel malesuada. 

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vivamus non erat in ipsum viverra tempus. Sed ac odio sit amet quam rhoncus euismod. Duis congue laoreet augue, vel malesuada dui volutpat sit amet. In malesuada augue est, nec suscipit turpis scelerisque sit amet. In eleifend mi purus. 

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vivamus non erat in ipsum viverra tempus. Sed ac odio sit amet quam rhoncus euismod. Duis congue laoreet augue, vel malesuada dui volutpat sit amet. 

WE’RE HERE TO HELP YOU MAKE THAT DREAM A REALITY.

Wat zit er in het online programma?

LOREM IPSUM DOLAR SIT AMET

Live Kick off

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vivamus non erat in ipsum viverra tempus. Sed ac odio sit amet quam rhoncus euismod. Duis congue laoreet augue, vel malesuada.

Online merkexpeditie

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vivamus non erat in ipsum viverra tempus. Sed ac odio sit amet quam rhoncus euismod. Duis congue laoreet augue, vel malesuada.

Live feedback sessies

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vivamus non erat in ipsum viverra tempus. Sed ac odio sit amet quam rhoncus euismod. Duis congue laoreet augue, vel malesuada.

Ready to go?

Ja, ik wil een authentiek merk!

Ben jij er klaar voor om te starten met het in de markt zetten van jouw merk? Dan gaan we samen op weg! Succes verzekerd! 

Laten we kennis maken om te bespreken hoe jouw ideale merkbeleving eruit ziet!