ALSJEBLIEFT, JOUW  FREE GUIDE!

Ebook

7 Gouden regels voor een authentiek merk

Word zichtbaar met jouw unieke verhaal, zodat jouw merk herkenbaar wordt en eruit springt ten opzichte van andere aanbieders in jouw markt.

speciaal aanbod

" Voor als je snel & low budget een start wilt maken met jouw branding en website, kun je gaan voor een semi custom branding pakket. Het resultaat: een super mooie basis, die je later altijd kunt uitbreiden". ​

Wat is een semi custom brand?

Heb jij snel een professionele huisstijl nodig voor jouw merk? Maar heb je geen tijd of budget voor een maatwerk branding en webdesign? Dan is semi custom branding iets voor jouw! Want low budget en professioneel kunnen ook samengaan!

Ik vind het leuk om ook jou te kunnen helpen met een semi-op maat gemaakt merk en zo jouw merk toch een vliegende start te kunnen geven. Semi custom branding pakketten zijn in basis al heel uitgebreid en je kunt zelf bepalen of jij extra uitbreiding nodig hebt in de vorm van drukwerk en/of webdesign.

Jouw merk wordt geleverd met een primair logo, secundaire logo’s, een kleurenpalet, een lettertypepalet, een ontwerp voor een visitekaartje en notitiekaartje, afbeeldingen voor sociale media en meer! Scroll naar beneden om alles te zien wat inbegrepen is bij semi-custom branding.

Semi custom branding: om professioneel & low budget jouw merk een vliegende start te geven.

Het proces in 4 stappen!

Hoe ziet een complete
low budget branding eruit?

STAP 01

Het invullen van de vragenlijst…

Zodra je jouw semi custom branding pakket besteld, ontvangt je een vragenlijst waarmee we jou, jouw ideale klant en je droommerk beter kunnen leren kennen.

Je kunt ook een ​​link naar een Pinterest-bord mee te sturen als je bepaalde beelden in gedachten hebt.

START VAN JOUW SEMI CUSTOM BRANDING

STAP 02

Customizen…

We werken samen om alle onderdelen van jouw merk in het ontwerp te gieten. Jouw merknaam, de slogan, de primaire kleuren en waar gewenst het primaire lettertype (afhankelijk van wat het beste werkt voor jouw merk!) bij te werken! Deze stap omvat één correctieronde. Als je wilt, kan ik tegen een kleine meerprijs alternatieve illustraties toegevoegen, zodat het merk nog iets meer eigen wordt. Deze keuze heb je in de checkout.

HET ONTSTAAN VAN JOUW MERKBELEVING

STAP 03

De stationary lijn – visitekaartjes, with compliments, briefpapier

Nadat we het logo hebben afgerond, maken we jouw visitekaartjes klaar. Je ontvangt jouw logo bestanden en andere onderdelen van de branding in verschillende bestandsformaten. Het hele proces duurt ongeveer 2 weken.

EEN PROFESSIONELE UITSTRALING

STAP 4 • EXTRA TOEVOEGEN

De website; het podium waarop jouw merk kan shinen

Als je wilt kunnen we de hele branding implementeren in een website. Het betreft een eenvoudige professioneel uitziende website. Het doel is dat we een sterke onepage website neerzetten die we later indien gewenst altijd kunnen uitbreiden en uitbouwen met aanvullende elementen.

Je kunt in de checkout opgeven of je jouw branding ook wilt doorzetten in een website. Indien je dat wilt, dan kun je ook alvast jouw foto’s en teksten aanleveren volgens een bepaalde mapstructuur, zodat we snel kunnen schakelen.

Het proces van de website ontwikkelen duurt ongeveer 2 weken. 

DE MEERPRIJS VOOR EEN ONEPAGE WEBSITE BIJ JOUW CUSTOM BRANDING IS 995,-! VOOR 1790,- BEN JE DUS HELEMAAL UP AND RUNNING!